Таг: пејте бе

ВИДЕО: ,,Пејте бе копуци едни…,,Оган да го гории…“

  Срамното видео со кое практично некои иселеници во Австралија се гордеат, покрај тоа што го покажа недозволивиот примитивизам на палење на фотографијата на премиерот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com