Таг: пиење

Во Кавадаречко и Росоманско 5 % од населението користи неисправна...

Во Кавадарци најголем дел од населението пие исправна вода , додека само пет отсто добиваат хемиски и бактериолошки...

Македонските граѓани не се големи љубители на виното

Вино во Македонија има, но македонските граѓани, генерално, не се големи љубители на овој пијалок. Според официјалните статистички податоци,  во просек годишно се пијат...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com