Таг: писател

Поранешна членка на озлогласената ,,Пинк Пантер“, сега промовира и потпишува книги

До пред некоја година, Оливера Ќирковиќ, ги полнеше таблоидите и црните хроники, со спектакуларните кражби на златарници низ Европа, како членка на познатата балканска...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com