Таг: Пишува: проф.д-р Катерина Тодороска

Отворено писмо до Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ

Пишува: проф.д-р Катерина Тодороска             Писмово ви го пишувам јавно со оглед на фактот што...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com