Таг: платена војска

СДК:Културњаците како платена војска на министерката Бети за напад на Собрание

Јавни личности од културата, истакнати уметници од сите области се во првите редови на граѓанските иницијативи што во име на „одбрана на Македонија“ се...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com