Таг: платформа за двојни избори

Платформа за двојни избори

    Интервјуто на Али Ахмети, на 10.01.2017 год. во емисијата Click Plus на TV21 покажа дека Али Ахмети веќе може да се прекрсти во Ѓоргија...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com