Таг: плочки

5 милиони евра за два моста со излупени и рѓосани...

,,Се наоѓаме кај оградата на мостот Слобода, на која заедно со осветлувањето, Коце Трајановски потроши над два милиони евра, пари на граѓаните! За оградата...

Бекатон револуција

Одамна се говори дека најголемите или најслатките пари на локално ниво се прават со бекатон плочките. Сведоци сме дека тротоарите, скверовите, плоштадите и патеките...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com