Таг: повлечен закон

Владата во Романија го повлече спорниот Закон за декриминализација на корупцијата

По масовните демонстрации во Романија, Владата на оваа земја објави дека ќе ја повлече спорната уредба со која се декриминилазираше до одредена мера корупцијата...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com