Таг: поградец

Владите на Македонија и Албанија утре во Поградец ќе одржат заедничка...

Претставниците на Владите на Република Македонија и на Република Албанија, ќе ја одржат заедничката меѓувладина седница на 15 декември 2017 во Поградец, Албанија. Во 14:30...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com