Таг: поддржува

ВМРО ДПМНЕ го разбира и поддржува протестот во Охрид против СЈО

Правото на протест е загарантирано со Уставот на Република Македонија, кој во членот 21 вели дека граѓаните имаат право мирно да се собираат и...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com