Таг: поддрѓка

Мухиќ: Ова вреди да биде во оние нешта за кои се...

,,Договорот и иднината што ја нуди ги надминува сите наши други интереси. Затоа со голема радост и чувство дека имам привилегија да бидам еден...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com