Таг: подземна сообраќајница

Започна изградбата на станбено-деловниот комплекс и подземната сообраќајница кај Јужен булевар

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, заедно со заменик-претседател на Владата на Република Македонија Кочо Анѓушев, присуствуваа на одбележување на отпочнувањето на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com