Таг: подобрување

Австралиската влада бара мигранти што живеат во ,,културни меури” да го...

Успешното мултикултурно општество во Австралија е изложено на ризик, затоа што многу мигранти не успеваат да се интегрираат и да развијат пристоен англиски јазик,...

Скромен раст на производството во САД

Производствената активност на фабриките во САД забележа скромен раст во септември, после неочекуваниот пад еден месец пред тоа. Индексот на Институтот за управување со...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com