Таг: под

ВИДЕО: Храбра сараевчанка во трамвај совлада џепчија и го спружи на...

Во трамвај на линијата Баш Чаршија-Илиџа, се случи необичен настан на општо воодушевување на патниците. Имено, млада девојка успеа да совлада крадец во моментот кога...

Македонското знаме на под, Обвинителство го освојува стариот Државен архив

Деновиве и на многу степени под нулата се изведуваат градежни работи во старата зграда,   неодаммнешен дом на Државен архив на Македонија. Јавното обвинителството за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com