Таг: познати кластери

Д-р Караџовски: Имаме целосна контрола над ситуацијата со КОВИД 19 во...

Претседателот на Комисија за заразни болести, д-р Жарко Караџовски, смета дека по три месеци борба, може да каже дека здравствените власти имаат...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com