Таг: политички

ВМРО ДПМНЕ: СДСМ уништува животи, овој политички прогон мора да запре

,,Желбата на СДСМ е да имаат апсолутна и неконтролирана власт во Република Македонија. Главна и единствена работа која СДСМ ја спроведува е политички реваншизам, прогон...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com