Таг: полицијаа

Полицијата немоќна пред стотици млади агресивни и пијани Германци во Штутгард(видео)

Изминатите две ноќи од викендот во Штутгард поминаа немирно, агресивно и неконтролирано. Стотици млади собрани по парковите во градот,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com