Таг: полначи

Поставени 4 полначи за електромобили на јавна површина(видео)

,,Поставувањето на овие 4 полначи е симболичен чин во насока на поттикнување на масовна употреба на електромобилите. Се работи за скромни почетоци кои понатаму...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com