Таг: пол

Операциите за промена на полот ќе бидат на сметка на Фондот...

Во очи одржувањето на првата Парада на гордоста во Скопје, се одржа конференција на која зедоа учество неколку министри кои искажаа поддршка...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com