Таг: помилувања

Нема правна основа да се оценуваат помилувањата

Уставен суд треба да ја отфрли иницијативата за оценување на уставноста за помилување од Претседателот на државата за предметите кои ги работи СЈО. Според...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com