Таг: пониква

Заев: Лажните патриоти од ВМРО ДПМНЕ никогаш нема да ги разберат...

,,Создадовме пријатели околу нас. Ги отворивме сите можни перспективи и за сегашните и за идните генерации. И сега на вака отворени фронтови...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com