Таг: поништена

Одлуките на Лустрациска комисија паѓаат како круши

Виш управен суд на 12 декември 2016 година ја поништи одлуката за лустрација на Комисија зе верификација на факти од 2013 година, според која...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com