Таг: поништен

Повторно поништен тендерот за набавка на респираторни машини

Двете компаниите кои го добија тендерот за набавка на 31 респираторна машинa ја известиле Владата дека нема да бидат во...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com