Таг: порака бојкотира

Иванов од Америка ни испрати порака дека ќе го бојкотира референдумот

Претседателот на РМ, Ѓорге Иванов, од Америка, каде престојува, говорејќи пред дел од македонската дијаспора, испрати порака дека ќе го бојкотира референдумот. Еве го неговото...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com