Таг: порака референдум

Претседателот Иванов на 27 септември ќе се обрати пред Генералното собрание...

Веќе може да се претпостави каков ќе биде говорот на Претседателот на РМ, Ѓорге Иванов на 73 Генерално собрание на Обединети Нации. За очекување...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com