Таг: порта македонија

Поставувањето на бројчаникот на Порта Македонија низ фотографии

Синоќа, до доцна во ноќта се поставуваше бројчаникот на кој ќе вртат сумите на вратени пари по судски пат во буџетот на РМ. Ова беше...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com