Таг: посвоено

Кучето со расцепена глава во Охрид живее среќен живот во Прага

Порталот ohridnews пренесува неверојатна приказна од Прага, а јунакот во неа е несреќното куче од Охрид кое пред две години беше речиси...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com