Таг: посетители

Охридско Езеро полно со ѓубре исфрлено од посетителите на Охрид

Ѓубре во недоглед расфрлано на јавни површини, во езерото, преполни контејнери со што треба и не треба да се одлага таму и...

Охрид презема мерки за заштита од Ковид 19 поради многу посетители

Кризниот штаб на Општина Охрид денеска одржа состанок на кој покрај постојаните членови, присуствуваa и претставници на Подрачната единица на Државниот пазарен...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com