Таг: последно збогум кремиран кентбери

Петрушевска: Се простивме од Горан, студентите бараат неговото име да се...

,,Се простивме од Горан. Пријатели, колеги, студенти, неговите најмили. Во преполната сала исполнета да последното ќоше, седечки и простум, немаше игла каде да се...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com