Таг: постои

Им се допаѓало или не на бугарските лингвисти-македонскиот јазик е жив...

Им се допаѓало тоа или не на бугарските лингвисти едно, сигурно, треба да знаат и да не забораваат: Македонскиот јазик е жив и постои....

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com