Таг: почна

Започна со работа 9 километарската гондола на Златибор вредна 13 милиони...

Денеска е пуштена во употреба најдолагата гондола во светот која го поврзува Златибор со туристичката локација Торник. Кабините поминуваат...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com