Таг: ппречекан

Бигорски манастир со цвеќе распослано на патот го пречека новиот епископ...

Со цвеќе по патот кадешто помина, со латици од ружи и големи букети, пред три дена беше прославено именувањето на отец Партениј...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com