Таг: православни гробишта

Неколку часа откако беше расчистена, никна нова депонија кај гробиштата...

На иницијатива на Ирена Ристиќ и ,,Не биди ѓубре“, утрината со багер беше расчистена дивата депонија кај православните гробишта во Тетово.

Депонија пред влезот на православните гробишта во Тетово(фото вест)

Со години иста слика пред православните гробишта во Тетово, извор на зараза и болест

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com