Таг: прагови

Изгореа праговите од пругата во близина на Кванташки пазар (видео)

Праговите од железничката пруга крај Кванташки пазар на периферијата на Скопје, цел ден горат. Некој ги запалил, па огнот тлееше во текот на денот одржуван...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com