Таг: пратеничка функција

Игор Дурловски се откажа од пратеничката функција

Оперскиот пејач, Игор Дурловски, кој стана пратеник со ВМРО ДПМНЕ, откако се прогласи за независен, пратеник, сега реши целосно да се...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com