Таг: првачиња

Општина Гази Баба на првачињата им организираше незаборавен почеток на школската...

Полна сала и добро обмислена и организирана културно-уметничка програма. Вака започна школската година во општина Гази Баба. Првачињата имаа незаборавен прв школски ден. Градоначалникот Борис...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com