Таг: прва ромка

Љатифа Шиковска е првата Ромка пратеничка во македонскиот Парламент

Љатифа Шиковска е од Шуто Оризари, дипломиран професор по физичка култура, и директор на НВО „Амбрела“. Таа беше...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com