Таг: прва трасплатација

Тим кардиохирурзи предводен од д-р Сашко Јовев ја изведува првата трансплантација...

Во текот на ноќта на Клиниката за Државна кардиорирургија се изведува првата кадаверична трансплантација на срце, односно трансплантација од починат донор. Во...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com