Таг: предозирање

Сеќавање за сите што го изгубиле животот од предозирање со дрога

Сеќавајќи се на сите кои низ годините ги загубивме како резултат на предозирање и длабоко сочуствувајќи со нивните блиски, на денешниот Меѓунароен ден за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com