Таг: предраг кон

Завршија изборите, епидемиологот Кон најавува влошување на епидемиолошката состојба и воведување...

Ден по завршување на изборите во Србија, епидемиологот Предраг Кон изрази голема загриженост за епидемиолошката состојба со коронавируот во Србија.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com