Таг: предраг симиќ

Македонска промоција на книга за дипломатот проф. д-р Предраг Симиќ

Универзитетот ЕВРО – БАЛКАН од Скопје и Здружението на Србите “КОШТАНА” од Охрид, денеска во  Охрид, , во МАНУ- Куќа на Уранија, ја одржаа...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com