Таг: преплавено

Центар е преплавен со ѓубре

Центар е преплавен со отпад, преполни корпи за отпадоци и контејнери од кои се шири неподнослива миризба. Најдоговорен за оваа ужасна ситуација во најбогата...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com