Таг: преспанско езеро

Еко герила Преспа: Несфатлив е молкот на Министерство за животна средина...

Активистите на Еко герила Преспа се вчудовидени од однесувањето на ресорното министерство и на министерот во однос на намалувањето на водостојот на...

Драматично повлекување на водата од Преспанско Езеро

Бројни екологисти и посетители на Преспанско Езеро, деновиве објавуваат фотографии и апелираат да се стори нешто. Велат, езерото пресушува.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com