Таг: пресушува

Драматично повлекување на водата од Преспанско Езеро

Бројни екологисти и посетители на Преспанско Езеро, деновиве објавуваат фотографии и апелираат да се стори нешто. Велат, езерото пресушува.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com