Таг: претепа

Полицијата во Берлин претепа мигрант поради кражба на велосипед и отпор...

Полицијата во Берлин претепа невооружен црн млад човек, за кој се претпоставува дека е мигрант. Тој е фатен во кражба на велосипед, а при...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com