Таг: претстава

Претстава со Сергеј Трифуновиќ симната од програма на фестивал од политички...

Тома Трифуновиќ, татко на популарниот глумец, Сергеј Трифуновиќ, поднесе оставка од местото Уметнички директор на драмскиот фестивал во Алексинац во соседна Србија. Тој е...

Урнебесна комедија-пародија на однесувањето и политиката на Александар Вучиќ(видео)

Во театрите во Србија се игра урнебесната комедија ,,Денеска ни е прекрасно дно' на најпопуларниот Индексовец Миќко Љубичиќ. Во оваа претстава Љубичиќ игра седум ликови,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com