Таг: пречистителни води

Влада на РМ ќе донесе одлуки за пречистителна станица и инфраструктура...

Владата денеска ќе ја одржи 33 седница на која главна точка ќе биде решавање на проблемот со отпадни води во Скопје. На седницата, на предлог...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com