Таг: призна пораз

Трамп конечно го призна поразот и го осуди насилството и упадот...

Речиси два дена по нападот врз Капитол Хил(американсски конгрес, парламент) во Вашингтони и насилниот упад во зградата на Конгресот од страна на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com