Таг: прикажување

Редици во Сан Франциско за македонскиот документарен филм ,,Honеyland“(видео)

Ова се луѓето кои стрпливо чекаат во долга редица, односно редици, пред Викторија театарот во Сан Франциско, за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com