Таг: прилеп.чистач

Чистачот на чевли во Прилеп на плоштадот ги бојадисува и се...

Дали некогаш ке дојде крај на изживувањето на уличните животни?!-прашуваат од Анима Мунди, здружение за заштита на животни. ,,Дали некогаш ке се санкционираат ваквите психички...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com